steag Romania   steag UK
logo La Conac Horezu
Facebook  Twitter  Youtube
ceramica Horezu La Conac Horezu tarife Horezu suc de mere Horezu

Cazare Horezu

Tarifele sunt valabile pe toata durata anului - indiferent de perioade - si includ, pe langa cazare si mic dejun, accesul la toate facilitatile Conacului.


Camera
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .   300 lei / zi

Apartament
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .   450 lei / zi

Micul dejun, variat si sanatos, va fi servit in fiecare dimineata la ora pe care o vom conveni impreuna cu o seara inainte. Daca aveti anumite preferinte sau restrictii alimentare, va rugam sa ne spuneti din timp.

Pe tot parcursul zilei puteti servi bauturi alcoolice si non-alcoolice - fie la mesele de pe terasele exterioare, fie in interior, fie in spatiul de relaxare de la subsol sau stand confortabil pe un sezlong la soare - in timp ce discutati, cititi o carte, ascultati muzica sau navigati pe internet.

Descoperiti in meniul nostru o varietate de sucuri, bere, vinuri, lichioruri, precum si diverse tipuri de ceai si cafea. Daca aveti un vin anume pe care vreti sa il serviti la noi sau preferati un whiskey de un anume fel si ne anuntati din timp, vom incerca sa vi-l oferim in timpul sejurului petrecut La Conac.

Iar micile surprize (dulci sau sarate!) pe care le veti descoperi in timpul dupa-amiezelor vor completa in mod placut o zi frumoasa si linistita La Conac.

Daca va place sucul de mere 100% natural pe care il aducem de la un producator din apropierea Conacului, aveti posibilitatea sa va faceti rezerve si pentru acasa, cumparandu-l de la noi la cutii de 3 sau 5 litri (sistemul "bag-in-box"). Sucul are garantie 1 an de zile, iar dupa ce deschideti cutia o puteti pastra pana la 3-4 saptamani in frigider.

Revelion Horezu
VA ASTEPTAM SA SARBATORIM IMPREUNA TRECEREA IN NOUL AN! »»»
Noiembrie Horezu
VACANTA CELOR MICI INTR-UN LOC SPECIAL! »»»
1 Decembrie Horezu
SA SARBATORIM ZIUA NATIONALA A ROMANIEI IMPREUNA! »»»
0723.647.071
sau faceti acum o
REZERVARE